red. • foto: Thinkstock • 11. března 2015

Kam večer? Na film. Na které fakultě hrají? Podívejte se na CUNIFILM

Lámete si hlavu, co večer podniknout? A co třeba vyrazit na promítání, která pořádají fakultní nebo oborové filmové kluby. Nevíte, kde a co hrají? Přesně z tohoto důvodu Studentská unie UK vytvořila zvláštní facebookové stránky CUNIFILM, kde si z přehledného programu snadno vyberete.

CUNIFILM vám usnadní plánování kulturního programu

CUNIFILM vám usnadní plánování kulturního programu

„Studentská unie v tomto semestru rozjela několik projektů, jedním z těch nejzajímavějších je CUNIFILM. Na Univerzitě Karlově se v současné době koná mnoho projekcí, na které mohou chodit studenti ze všech fakult, mimo obor nebo fakultu o nich ale málokdo ví, proto jsme stránku vytvořili,“ vysvětlil Jiří Pilip ze Studentské unie UK, co je vedlo k tomu pravidelně připravovat „filmový monitoring“.

Unie pro následující měsíce chystá i řadu dalších akcí. Jednou z nich je projekt Daruj krev, který společně s ní připravují medici ze Spolku mediků českých, Motoláku a Trimedu. Akce vyzývající nejen studenty a akademiky UK k tomu, aby pomohli druhým a darovali krev, by se měla uskutečnit na konci letního semestru, případně na začátku příštího akademického roku.

Vedle toho Studentská unie UK pomáhá připravovat Studentský majáles, který se uskuteční tradičně 1. května v atriu Karolina. Před letními prázdninami by také chtěla ještě uspořádat celouniverzitní piknik, kde by se mohli všichni členové Univerzity Karlovy a její příznivci setkat a společně si užít příjemný den.




Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.